Busstur til Lillehammer

En storslått Lyn-uke er like rundt hjørnet! Det hele begynner på mandag den 19. juni kl. 1900, når gutta tar imot Gjøvik-Lyn til hjemmekamp på Bislett. Deretter er det klart for retrokamp mot Stabæk på torsdag kl. 1830, før det hele avrundes med sesongens tredje busstur søndag 25. juni.

Denne gangen går turen til Lillehammer og Stampesletta. Lagene har møttes i totalt tre offisielle kamper. Siste møte var i 3.divisjon avdeling B. i 1986, hvor det var Lillehammer som trakk det lengste strået med en 3-1 – seier på hjemmebane. Lyns hjemmekamp tidligere samme sesong endte med en 3-0 – seier til guttene fra Oslo, mens cupoppgjøret på Ullevål seks år tidligere resulterte i en overbevisende 6-1 – seier til Lyn.

Hvis vi fortsatt skal være med i opprykkskampen i år må vi forbedre den gode statistikken ytterligere med 3 poeng neste søndag! Og da trenger gutta vår hjelp fra tribunen.

Avreise blir kl. 1430 fra Bislett. Pris for turen er kr 300 for medlem og kr 400 for ikke-medlem. Også på denne turen vil medlemskap for 2017 være mulig å kjøpe på bussen.

For at turen skal kunne gjennomføres er vi avhengige av at mange nok melder seg på. Vi sørger likevel for å være tidlig ute med beskjed dersom interessen ikke er stor nok, så meld deg på ved å følge linken under og fylle ut skjema, og ta gjerne med deg en venn eller to!