Busstur til Eidsvold

Sommerpausen er over, og seier i høstsesongens første oppgjør mot Raufoss 2 gjør at vi fremdeles er i rute i opprykkskampen! Førstkommende lørdag tar vi turen til Eidsvoll kunstgress i møtet med et formsterkt Eidsvold Turn.

Eidsvold Turn ble stiftet den 29. april 1910, og hadde sin storhetstid på 70-tallet med flere sesonger på det som den gang tilsvarte nivå 2 i Norsk fotball. Dette var også sist gang Lyn og Eidsvold TF spilte i samme divisjon. Klubben var også et stabilt andredivisjonslag i mange år på 2000-tallet, og trekker på hjemmesiden sin blant annet frem cupkampen mot Lyn som et av høydepunktene de siste årene. Denne kampen ble spilt 19. mai 2005 og endte med Lyn-seier 2-1 etter scoringer av Jo Tessem og Keijo Huusko.

Før årets sesong ble Eidsvold TF regnet som en av avdelingens store opprykksfavoritter. Selv om starten ikke stod helt i stil til disse forventningene, ligger laget nå på en solid fjerdeplass på tabellen, og har ikke tapt på de ni siste kampene. Oppgjøret på Bislett før sommeren endte som kjent med 2-1-seier til Lyn, i en spennende kamp Mads Peder Sveen punkterte helt mot slutten.

Dette kan fort bli en av årets desidert viktigste kamper, og da trenger laget all støtte vi kan gi fra tribunen! Meld deg på busstur og sørg for at vennene dine gjør det samme!

Tidspunkt for avreise er kl 1300 fra Bislett.

Pris er kr. 200 for medlem og kr. 300 for ikke medlem, har du fremdeles ikke betalt medlemskap for 2017 vil dette selvsagt være mulig å gjøre på bussen.
For å gjennomføre turen er vi avhengige av at mange nok melder seg på.