Vi gir aldri opp: alle mann til Ullern!

Foto: Lars Opstad

Vi vil alltid være på plass. Foto: Lars Opstad

Blåmandag. Tungt å våkne opp og innse at veien til 3. divisjon har blitt enda litt kortere etter at det kun ble ett poeng mot Finnsnes i går. Ekstra tungt er det også når Lyn brenner flere gode muligheter mot slutten av kampen.

Men det er fortsatt ikke helt avgjort. I kveld spiller Stabæk 2 mot Ullern på Nadderud kunstgress. Det er ikke ofte vi ønsker at 2. lag skal vinne, men i dag krysser vi fingrene for Stabæk 2. Så lenge Ullern ikke vinner, så har vi fortsatt troen på at dette kan gå. Men hvis det ikke går veien i dag, så gir vi fortsatt ikke opp. Selv med nedrykk vil vi stå bak laget og heie de frem også neste år.
Og det skal vi bevise ut sesongen.

For på søndag møter vi nettopp Ullern i det som er årets siste bortekamp i bussavstand, og det som skal bli årets første borteseier. Vi vil ha med oss flest mulig og gjøre Ullern kunstgress til vårt eget. Derfor har vi i styret bestemt oss for å stille med gratis buss, eller betal valgfritt beløp. Pengene går til å gjøre Bastionen enda sterkere i 2016 – for da skal hele klubben reise seg. Har du ikke vært med på buss tidligere, så er dette en perfekt anledning til å prøve det ut. Og vi er sikre på at det gir mersmak når du først har prøvd. Det er første-mann-til-mølla, så meld deg på via skjemaet under, så reiser vi til Ullern og henter hjem årets første borteseier!

Tresor kommer også med en klar oppfordring på Lyn1896:

– Bastionen har vært der i hele år, med fantastisk innsats til tross for mange dårlige resultater. Nå håper vi alle blir med på denne innspurten. Det blir helt avgjørende for oss!

Bussavgang søndag 14.15 fra Bislett stadion (ved rundkjøringen). Bindene påmelding.