Velkommen til Bastionen Cup

Årets Bastionen Cup er bare to dager unna, og været på Kringsjå ser ikke ut til å bli så ille. Ti lag skal kjempe om trofeet alle drømmer om å plassere på peishylla. I tillegg belønner Egon Ullevål, som tidligere i høst inngikk en avtale med Lyn om 10% kickback, vinnerlaget med gratis middag. Første kamp starter klokken 11, mens finalen spilles ca. 14.15 (beregn noe forsinkelser).

Det deles opp i to grupper med 5 lag, der alle møter hverandre én gang. De 4 beste lagene i hver gruppe går videre til kvartfinale.
Kampene spilles 1x10min, bortsett fra finalen som spilles 1x15min. I gruppespillet brukes alle fire 5’er banene, mens vi går ned til to baner i sluttspillet. Bronsefinalen og finalen går etter hverandre på samme bane.
Vi kan også avsløre at vi har hentet inn dommere fra høyeste nivå, for å unngå store dommerskandaler. Årets dommere er Patricio Runge (dommer fra Lyn Fotball) og gutta vi går på kamp for å se hver helg, a-laget.

Klokken 20 i kveld kan du følge gruppetrekningen live på vår Twitter-konto (link til Twitter). 

Her følger lagene som er med:
Akebakkegjengen
Best på sidelinjen 1
Best på sidelinjen 2
«Dekkoperasjon»
Fotball123
LFM
Lyn Ski & Rall
Styrehorene
Suicide Squad
Ta ballen

Vi håper selvfølgelig at du tar turen til Kringsjå selvom du ikke skal spille selv, enten det er for å heie, eller bare for prat med hyggelige med-supportere. Dette er vår dag!
Det vil selges deilige Bastionen-burgere og brus rett ved siden av banene. Vi tar både kontant og kort.