LFM vant Bastionen Cup 2015

Årets Bastionen Cup vinnere. Foto: Leander Falkenberg

Årets Bastionen Cup-vinnere. Foto: Leander Falkenberg

Vi beklager en veldig sen oppdatering på Bastionen Cup, men her kommer en liten oppsummering.

Lørdag 12. september arrangerte vi Bastionen Cup 2015, der hele ti lag var påmeldt. Blant annet stilte Lyn-administrasjonen med to lag, der Henrik Dahl, Mikkis og Tresor var blant spillerne. De og LFM ble tidlig plukket ut som favoritter sammen med Ta Ballen, som var deler av laget som vant året før. Det ble trukket to grupper der all møtte hverandre én gang og kampene ble spilt 1x10min. De 4 beste i hver gruppe gikk videre til sluttspill.

I kvartfinalen banket LFM årets styrelag, før de vant knepent over Ta Ballen i semifinalen. I finalen, som ble spilt 1x15min, stod det mellom Best på sidelinjen 2 (Lyn-administrasjonen) og LFM, der sistnevnte dro det lengste strået.

Vinnerlaget kunne dermed dra hjem med Bastionen Cup-pokalen. I samarbeid med Egon Ullevaal kunne vi også overrekke et gavekort på middag til hele laget.

Vi takker alle som var med å gjøre cupen så vellykket. En ekstra stor takk til Lyn-dommer Patricio Runge og a-laget som stilte som dommere og selvfølgelig Egon Ullevaal som ønsket å sponse vinner-middag!

Allerede nå gleder vi oss til neste år, der vi har skumle planer om å gå hele veien!