Det blir ekstraordinært årsmøte i Bastionen

Mandag 23. januar ble det avholdt årsmøte i Bastionen. For våre medlemmer er den viktigste nyheten derfra at det vil bli avholdt ekstraordinært årsmøte 27. februar.

Årsaken er at det ikke lyktes årsmøtet å velge nytt styre i Bastionen for 2017. Sittende styret bestående av Dan Noam Winer, Cecilie Halseth, Thomas Nordeng og Morten Røise Myhrvold er fram til dette fortsatt Bastionens styremedlemmer. Samme Thomas og Morten ble sammen med Fridtjof Grimsrud (gjenvalg) valgt inn i valgkomiteen, og vil fram mot 27. Februar arbeide med å finne nye styremedlemmer.

Felix Boe-Tangen kåret til årets spiller 2016. Foto: Lars Opstad

Mer informasjon om dette kommer innen uken er omme, med offisiell innkalling som del av denne. Styret i Bastionen og valgkomiteen setter stor pris på alle innspill vi får som kan bidra til å gjøre arbeidet med å finne nye styremedlemmer for 2017 enklere. Det er med andre ord bare å ta kontakt med oss på mail.

Så til noe helt annet: Tradisjonen tro valgte årsmøtet årets Lyn-spiller for 2016-sesongen. Den kåringen vant Felix Boe-Tangen med god margin, da han fikk 62 % av stemmene. Vi gratulerer!

Styret